Hitri napotek #6: Kaj dobiš s članarino?

Hitri napotek #6: Kaj dobiš s članarino?

Ker resno iščeš ljubezen, se boš slej ko prej odločil/a za eno izmed članarin. Članarina ti namreč daje ogromno – omogoča ti pošiljanje sporočil vsem všečnim uporabnicam/uporabnikom, z verifikacijo profila pokažeš, da misliš resno, in s pomočjo kontaktnega filtra prejemaš sporočila le od tistih, ki ti ustrezajo.


1. Neomejeni pogovori z vsemi članiNeomejeno pošiljanje sporočil, animiranih gifov, daril, video voščilnic in komentiranje slik!

2. Priporočila NAJ kandidatovIskanje pravega v množici profilov je enostavnejše in hitrejše, saj ti virtualna asistenta Tina & Luka priporočata NAJ kandidate zate!

3. Dvosmerno ujemanje profilovPreveri, kako se ujameš z vsemi na ona-on.com, ko obiščeš njihove profile. Brez izgube časa z zamudnim iskanjem primernih kandidatov!

4. Spoznavni avtopilotKo se ujameš s simpatijo, se med vama lahko samodejno izmenjata uvodni sporočili. Nič več zamudnega pisanja sporočil, nič več slovničnih napak - Spoznavni avtopilot poskrbi, da vajino povezovanje ne zastane!

5. CekinčkiIzpostavi profil za izbran čas na vrhu iskanja, na vrhu časovnice in med kandidati za zmenke ter tako povečaj svoje možnosti, da te odkrije prava oseba. V klepetu simpatiji pošlji privlačno darilo / vabilo na zmenek in izstopi iz množice!

6. Zanimajo se zatePreglej kandidate, ki so izkazali zanimanje zate (ogledi, GO?, zmenki, priljubljeni) in se dogovori za zmenke z vsemi, kjer je interes obojestranski!

7. Avdio Video zmenkiTelefonski ali video klic s simpatijo, brez da izdaš svojo telefonsko številko. Preveri, če je simpatija obojestranska in ugotovi, ali je interes za srečanje v živo!

8. Izpostavljena sporočila (verificiran profil)Številni člani prejmejo veliko sporočil zato izpostavi svoja, da bodo vedno na vrhu seznama pri prejemniku! Po verifikaciji profila prejmeš možnost izpostavitve vseh svojih sporočil.

9. Povratnice o prebrani pošti (verificiran profil)Ne spreglej, kdaj je simpatija prebrala tvoje sporočilo (in ali ga je sploh)! Po verifikaciji profila lahko prejemaš info o prebrani pošti s strani prejemnika tvojih sporočil.

10. Razširjen kontaktni filter (verificiran profil) Klepetaj le z ustreznimi (starost, spol, slika, verificiran profil). Imej opravka samo z ljudmi, ki ti ustrezajo, nastavi si kontaktni filter!

11. Sponzorstvo vseh pogovorov (neomejeno članstvo)Želiš, da ti lahko pišejo vsi, tudi nečlani? Privošči si neomejeno članstvo, ki ti omogoča, da ga kadarkoli zamrzneš in, v kolikor se zveza ne obnese, ponovno odmrzneš, brez doplačil.

12. Zasebne fotkeDoloči, kdo lahko vidi tvoje fotke! Javno profilno fotko še vedno potrebuješ. Tvoje zasebne fotke pa naj vidijo samo tisti, ki so ti všeč!

13. Skriti (nevidni) načinSkriti način pomeni popolno nevidnost na portalu (brez sledi ogledovanja profilov, brez podatka o zadnji prijavi), razkriješ se samo tistim, ki jih kontaktiraš (pošlješ sporočilo, vprašaš za šanse, povabiš na zmenek, dodaš med simpatije).

14. Izklop oglasovTe motijo oglasi? S članarino jih avtomatsko izklopiš - 100% fokus na spoznavanje in zmenke. Namesto oglasov tretjih oseb bodo vidni interni oglasi za dogodke, zgodbe parov in posebne akcije.

15. Telefonsko svetovanjePomoč osebnega asistenta (080 64 60), s katerim bosta skupaj preverila, kako naprej! Včasih je najlažje telefonsko. Pokliči in skupaj bomo pogledali, kako najhitreje do uspeha!

16. Članske ugodnosti in popustiNOVO - Številne ugodnosti za člane (izobraževanja, dogodki, zabava, potovanja ipd.). Najboljše oblike preživljanja prostega časa in priložnosti za spoznavanje - s članskimi VIP popusti!

17. Nasveti in priročnikiVse znanje, ki ga potrebuješ za uspešno uporabo ona-on.com. Zbirka navodil in priročnikov, kjer so odgovori na vsa vprašanja!

18. Videolekcije strokovnjakovObvladaj veščine spoznavanja in uspešnega partnerstva z videolekcijami znanih strokovnjakov s področja spoznavanja, osvajanja, komunikacije, govorice telesa ipd.

19. Center za pomoč uporabnikomOdgovori na vsa pogosta vprašanja in naši kontaktni podatki. Najhitrejši seznam informacij, ki ti bodo koristile na poti do uspeha!

ČASOVNO NEOMEJENO ČLANSTVO je relativno najcenejše in prinaša SPONZORSTVO VSEH POGOVOROV!Članstvo za neomejeno obdobje prinaša sponzorstvo vseh pogovorov, kar pomeni, da se lahko pogovarjaš tudi z vsemi neplačniki in s tem zelo razširiš svoj izbor. Neomejeno članstvo je najugodnejše na enoto časa, lahko pa ga kadarkoli zamrzneš in ponovno aktiviraš, ko in če ga spet potrebuješ.

Verifikacija profila – postani zaupanja vreden sogovornik!Te skrbi, da ljudje nimajo resnih namenov? Verificiraj se in imej opravka samo z najbolj resnimi! Po plačilu kateregakoli članstva, dodaj še profilno fotko in potrdi identiteto s FB ali mobilno tel. številko.Verificirani prejmejo možnost iskanja in prejemanja sporočil le od verificiranih uporabnikov.

Izpostavitev sporočil in povratnica o prebranih sporočilih za verificirane uporabnike!Po verifikaciji prejmeš možnost izpostavitve vseh svojih sporočil, kar pomeni, da bodo tvoja sporočila vedno na vrhu neprebranih sporočil v predalu prejemnika in zagotovo odlično vidna. Prejmeš pa tudi povratna obvestila o prebrani pošti!

SUPER KOMBINACIJA: Časovno neomejeno članstvo + Verificiran profilS to kombinacijo ti bo zagotovo uspelo, saj boš v očeh vseh kandidatov najbolj resna kandidatka, na voljo pa imaš neomejeno dolgo obdobje, da spoznaš res pravo osebo zase! Tvoja sporočila bodo zagotovo vidna, prejela pa boš tudi povratno informacijo o vseh prebranih sporočilih.


    • Related Articles

    • Nasvet #5 ~ Poglejmo, kaj vse še dobiš s članstvom

      Tina & Luka svetujeta #5 ~ Članstvo ti prinaša tudi super bonus Tokrat si poglejmo, kaj vse so dodatni članski bonusi. Zdaj že veš, da s članstvom dobiš veliko članskih storitev (od 12 do 16, odvisno ali verificiraš profil/se odločiš za neomejeno ...
    • Hitri napotek #5: Kako vzpostavim prvi kontakt?

      Pripravi se na akcijo! Možnosti za vzpostavitev prvega kontakta je več, ti pa izberi, katera se ti zdi najprimernejša v danem trenutku. Prvi dve možnosti sta ‘Vprašaj za šanse’, s klikom na ikono GO? in dodajanje med ‘Simpatije’, kar pa je bolje ...
    • Nasvet #11 ~ Za katero članarino se odločiti?

      Tina & Luka svetujeta #11 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com? Tokratna tema je: “Kolikšna je cena iskanja ljubezni na ona-on.com?” Drži, za neomejeno spoznavanje je potrebno plačati članarino – poglejmo si, kakšne so cene. Ne glede na to, ...
    • Hitri napotek #1: Uredi profil

      Dopolnjevanje profila Če želiš svoje možnosti pri iskanju kar se da povečati, potem je prva najpomembnejša naloga, da imaš kvalitetno urejen profil. Najprej ga dopolni: navedi interese, hobije in pričakovanja glede osebe, ki jo želiš spoznati. Vzemi ...
    • Hitri napotek #7: Kako zdaj naprej?

      Kaj je zdaj tvoja naloga? Da začneš uporabljati ona-on.com! Ne pozabi, pomembno pri pritegnitvi pozornosti je, da imaš izpolnjen profil, objavljeno vsaj eno fotografijo in privlačen predstavitveni stavek. ♥ Fotografijo naložiš tako, kot je opisano v ...