Izbris uporabnika iz seznamov

Izbris uporabnika iz seznamov


Poleg osnovnega filtra, ki s seznamov izloči uporabnike glede na določene kriterije (starost, slika, kraj bivanja, lastnosti, …) lahko s seznamov ročno odstraniš uporabnike, za katere ugotoviš, da ni ujemanja, ali pa jih enostavno ne želiš več videti.
OPOMBA: včasih je potrebno stran osvežiti, da uporabnik izgine s seznama.
Izbiraš lahko med dvemi možnostmi brisanja:
  1. Začasno ~ Izbris s posameznih seznamov sporočil, zanimanj, ujemanj in simpatij (Izberite seznam – klik + poteg v desno z miško)
  2. Trajno ~ Blokiranje uporabnika – trajni izbris (Odprite profil uporabnika – desni meni – na dnu seznama).
Kako lahko to storiš, si oglej v videu.