Izbris profila je preprost. Za izbris profila klikni na nastavitve (zobnik) in na strani Uporabniški račun klikni na gumb Zamrznitev ali izbris profila. Sledi postopku za izbris. S potrditvijo odločitve, da želiš izbrisati svoj profil, se profil izbriše iz baze ona-on.com.
Pozor, pri izbrisu bodo izginili vsi tvoji podatki, ki se nanašajo na profil (komunikacija, priljubljeni, go/no go vprašanja in odgovori).