Napredne nastavitve

Napredne nastavitve

Filtri sporočil

Če želiš izločiti sporočila, s katerimi te zasipajo drugi uporabniki, si vključi Kontaktni filter. Z njim določiš, katera sporočila prispejo v tvoj predalnik. Ostala bodo zavrnjena in se bodo znašla na seznamu kontaktni filter, ki ga lahko izbereš na desni strani svojega seznama sporočil. Tako ohraniš komunikacijo z drugimi uporabniki na obvladljivi stopnji, hkrati pa lahko po želji preveriš tudi sporočila oseb, ki ne ustrezajo nujno tvojim iskalnim kriterijem.

Ali lahko svoj profil skrijem?

Da. Če ste verificiran uporabnik, lahko vstopite v skrivni način. To možnost najdeš pod nastavitve / napredne možnosti.

V skrivnem profilu bodo lahko tvoj profil videli le ljudje, s katerimi imaš pozitiven odnos - torej pogovor, medsebojno simpatijo ali GO! šanso. Seveda pa lahko ti ljudem, ki te ne vidijo, še vedno pošlješ sporočilo ali simpatijo in se jim s tem razkriješ.

Kako spremenim svoje nastavitve ujemanja?

Svoje nastavitve lahko spremeniš tukaj. Izberi le področje, ki ga želiš spremeniti, in vnesi nove podatke, na koncu pa izbiro potrdi.

Kako deluje funkcija iskanja?

Z iskanjem lahko poiščeš natančno določeno osebo, ali pa nekaj oseb, ki ustrezajo tvojim ožjim kriterijem. Vse parametre si lahko določiš z izbiro teh parametrov, vključno z imenom profila, iskanje pa potrdiš s klikom na gumb Išči.

Glede na izbor bomo prikazali vse osebe, ki tem kriterijem ustrezajo in jih lahko vidiš (torej nimajo vključenega skrivnega profila in te niso blokirale).

Kako spremenim nastavitve iskanja?

Ko si na strani Fantje/Dekleta/Samo zate, lahko desno zgoraj nad vsemu prikazanimi uporabniki vidiš ikonico, ki prikazuje nastavitve. Tri vertikalne črte z gumbki, takoj levo od prikazanega srca. S klikom nanj prikazano srce zamenja meni, v katerem si lahko določiš vse sorte iskalnih kriterijev. Vendar pozor, za uporabo nekaterih moraš imeti članarino, fotografijo ali verificiran profil!

Kako upravljam obvestila, ki jih prejmem od ona-on.com?

Od vseh naših obvestil se lahko poljubno prijaviš ali odjaviš preko rubrike Obvestila v nastavitvah. S klikom se odločiš, če želiš prejeti e-pošto ali potisno obvestilo (notifikacijo) za vsako od navedenih rubrik. Izbiro potrdiš s klikom na gumb Shrani, ki se nahaja na dnu ekrana.

Zakaj ne vidim seznama Zanimajo se zate?

Ker gre za storitev, namenjeno članom, se moraš verjetno včlaniti. Po tem bodo vidni vsi uporabniki, ki so ti poslali GO/ NO GO vprašanje.

Kaj pomenijo znakci ob imenu?

Vsak registriran uporabnik ima lahko ob svojem Uporabniškem imenu nekaj znakov, ki ti sporočajo, kaj lahko in česa ne more početi:

  • Svinčnik pomeni, da uporabnik lahko piše sporočila

  • Slušalka in kamera pomenita, da oseba lahko uporablja avdio/video klice

  • Strelica pomeni, da ima uporabnik neomejeno članarino in da mu kot takemu lahko pišejo tudi nečlani, saj sponzorira njihova sporočila.

  • Poseben znak pa je modra kljukica ob sliki, ki sporoča, da je ta uporabnik verificiran in kot tak vreden zaupanja.


    • Related Articles

    • Nastavitve profila

      Kako lahko spreminjam svoj profil? Svoj profil lahko spreminjaš po svojih željah. Za urejanje profila pritisni na svoje uporabniško ime. Odpre se stran za urejanje profila, kjer lahko urejaš posamezne elemente profila in dodajaš fotografije. Pozor, ...
    • Nastavitve zasebnosti

      Blokiranje in prijave Katerega koli uporabnika, s katerim se iz katerega koli razloga ne želiš pogovarjati, lahko kadar koli blokiraš. Blokiran uporabnik se ne prikaže med tvojimi rezultati iskanj, med kandidati za zmenke in o njihovih aktivnostih ne ...
    • Nastavitve prijave

      Kako deluje prijava na ona-on.com? Pri prijavi se na brskalniku, ki ga med prijavo uporabljaš, shrani podatek za prijavo. To omogoča, da si na svoj uporabniški profil na brskalniku, ki ga uporabljaš, stalno prijavljen oz. da te sistem ne odjavi tudi ...
    • Nastavitve obveščanja - potisna obvestila (notifikacije)

      Kaj so potisna obvestila? Ona-on.com ponuja možnost, da te o najbolj pomembnih informacijah obvešča v obliki kratkih potisnih obvestil na brskalnik, ki ga uporabljaš (angl. web push notification). Potisna obvestila prejmeš na brskalnik na tvojem ...
    • Nastavitve obveščanja - e-poštna sporočila

      Kakšna elektronska obvestila lahko prejemam na svoj osebni e-naslov? Uporabniki na svoj e-naslov prejemajo obvestila o dogajanju na svojem profilu: o novih uporabnikih, ki bi ti lahko ustrezali in komunikaciji z drugimi uporabniki, o prejetem ...