Pri prijavi se na brskalniku, ki ga med prijavo uporabljaš, shrani podatek za prijavo. To omogoča, da si na svoj uporabniški profil na brskalniku, ki ga uporabljaš, stalno prijavljen oz. da te sistem ne odjavi tudi v primeru, ko že dlje časa ne brskaš na ona-on.com.
Če zapreš brsklanik in pozneje odpreš katerokoli stran ona-on.com, se ti zaradi te nastavitve ni potrebno ponovno prijavljati, sistem pa te ponovno prikaže kot aktivnega uporabnika.
Ko na nastavitvah profila klikneš na gumb Odjava, te sistem takoj odjavi in pri naslednji uporabi ona-on.com se moraš ponovno prijaviti.
Za odjavo profila klikni na gumb Odjava, ki se nahaja v meniju pod nastavitvami (zobnik).
V nastavitvah tvojega brskalnika preveri in izbriši shranjene podatke in shranjena gesla.
V primeru, da uporabljaš t.i. upravljalec gesel (password manager), v njem preveri in izbriši shranjene podatke in shranjena gesla.
Tudi na javno dostopnih računalnikih se lahko popolnoma varno
prijaviš. Ko prenehaš uporabljati ona-on.com na javno dostopnem
računalniku, obvezno klikni na gumb Odjava v meniju pod nastavitvami
(zobnik).
Na vstopni strani ona-on.com in na vseh straneh za prijavo se nahaja
povezava na stran za pošiljanje pozabljenega gesla.
Na strani za prijavo klikni
na gumb Pozabljeno geslo? zgoraj desno, nato vnesi in pošlji svoj e-mail naslov, na katerega ti bomo poslali povezavo za ponastavitev gesla.