Nastavitve prijave

Nastavitve prijave

Kako deluje prijava na ona-on.com?

Pri prijavi se na brskalniku, ki ga med prijavo uporabljaš, shrani podatek za prijavo. To omogoča, da si na svoj uporabniški profil na brskalniku, ki ga uporabljaš, stalno prijavljen oz. da te sistem ne odjavi tudi v primeru, ko že dlje časa ne brskaš na ona-on.com.

Če zapreš brsklanik in pozneje odpreš katerokoli stran ona-on.com, se ti zaradi te nastavitve ni potrebno ponovno prijavljati, sistem pa te ponovno prikaže kot aktivnega uporabnika.

Ko na nastavitvah profila klikneš na gumb Odjava, te sistem takoj odjavi in pri naslednji uporabi ona-on.com se moraš ponovno prijaviti.

POZOR: Nastavitev se shrani zgolj na brskalniku na napravi, ki jo uporabljaš. 

Kako se odjavim?

Za odjavo profila klikni na gumb Odjava, ki se nahaja v meniju pod nastavitvami (zobnik).

Kako lahko izbrišem shranjeno uporabniško ime in/ali geslo, shranjena (prikazana) v vnosnem polju za prijavo?

V nastavitvah tvojega brskalnika preveri in izbriši shranjene podatke in shranjena gesla.

V primeru, da uporabljaš t.i. upravljalec gesel (password manager), v njem preveri in izbriši shranjene podatke in shranjena gesla.

Kako varno uporabljati ona-on.com na javno dostopnih računalnikih?

Tudi na javno dostopnih računalnikih se lahko popolnoma varno prijaviš. Ko prenehaš uporabljati ona-on.com na javno dostopnem računalniku, obvezno klikni na gumb Odjava v meniju pod nastavitvami (zobnik).

POZOR: V primeru, da samo zapreš brskalnik (ne da bi kliknil/a na gumb Odjava), bo na tem brskalniku še vedno mogoča uporaba tvojega profila. Če tega ne želiš, se ponovno prijavi oz. odpri ona-on.com in klikni na gumb Odjava.

Pozabljeno geslo

Na vstopni strani ona-on.com in na vseh straneh za prijavo se nahaja povezava na stran za pošiljanje pozabljenega gesla.

Na strani za prijavo klikni na gumb Pozabljeno geslo? zgoraj desno, nato vnesi in pošlji svoj e-mail naslov, na katerega ti bomo poslali povezavo za ponastavitev gesla.


    • Related Articles

    • Nastavitve zasebnosti

      Blokiranje in prijave Katerega koli uporabnika, s katerim se iz katerega koli razloga ne želiš pogovarjati, lahko kadar koli blokiraš. Blokiran uporabnik se ne prikaže med tvojimi rezultati iskanj, med kandidati za zmenke in o njihovih aktivnostih ne ...
    • Nastavitve profila

      Kako lahko spreminjam svoj profil? Svoj profil lahko spreminjaš po svojih željah. Za urejanje profila pritisni na svoje uporabniško ime. Odpre se stran za urejanje profila, kjer lahko urejaš posamezne elemente profila in dodajaš fotografije. Pozor, ...
    • Napredne nastavitve

      Filtri sporočil Če želiš izločiti sporočila, s katerimi te zasipajo drugi uporabniki, si vključi Kontaktni filter. Z njim določiš, katera sporočila prispejo v tvoj predalnik. Ostala bodo zavrnjena in se bodo znašla na seznamu kontaktni filter, ki ga ...
    • Nastavitve obveščanja - potisna obvestila (notifikacije)

      Kaj so potisna obvestila? Ona-on.com ponuja možnost, da te o najbolj pomembnih informacijah obvešča v obliki kratkih potisnih obvestil na brskalnik, ki ga uporabljaš (angl. web push notification). Potisna obvestila prejmeš na brskalnik na tvojem ...
    • Nastavitve obveščanja - e-poštna sporočila

      Kakšna elektronska obvestila lahko prejemam na svoj osebni e-naslov? Uporabniki na svoj e-naslov prejemajo obvestila o dogajanju na svojem profilu: o novih uporabnikih, ki bi ti lahko ustrezali in komunikaciji z drugimi uporabniki, o prejetem ...