Svoj profil lahko spreminjaš po svojih željah. Za urejanje profila pritisni na svoje zaslonsko ime. Odpre se stran za urejanje profila, kjer lahko urejaš posamezne elemente profila in dodajaš fotografije.
Pozor, možnosti za zmenek se s 100% izpolnjenim profilom zelo povečajo.
Ne, v osebni predstavitvi ne smeš navajati nobenih kontaktnih ali osebnih podatkov. Razlog za prepoved je možna zloraba oziroma navajanje kontaktnih ali osebnih podatkov koga drugega.
Zavezani smo k varovanju kontaktnih in osebnih podatkov uporabnikov, zato vsa besedila osebne predstavitve pred objavo pregledamo. Vse objave oziroma spremembe profilov, kjer so navedeni kakršnikoli kontaktni ali osebni podatki, zavrnemo oziroma ne objavimo.
Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si lahko prebereš pod Varovanje podatkov.
Da, zaslonsko ime lahko brez težav spremeniš! Zamenjavo imena lahko opraviš v rubriki Uporabniški račun, ki jo najdeš v svojih nastavitvah.
Pod nastavitvami (zobnik) klikni na Napredne storitve in vklopi Skriti način (premik gumba v desno) in nihče ne bo videl, da si online in si si ogledoval/a določen profil. Storitev je na voljo le članom. Ko si v skritem načinu, te med kandidati ne vidi nihče, s katerim nimaš relacije. Tistim, s katerimi imaš že vzpostavljeno pozitivno relacijo in tistim, ki jim pošlješ sporočilo, jih vprašaš za šanse (GO?), povabiš na zmenek, dodaš med simpatije, tvoj profil (p)ostane viden.
Nastavitve posameznih sporočil na domači e-naslov, ki jih želiš oziroma ne želiš prejemati, lahko spremeniš pod nastavitvami (zobnik), kjer klikneš na Obvestila. Označiš, katera obvestila želiš prejemati oz. katerih ne želiš.
Z izbiro zamrznitev profila se tvoj profil za nedoločen čas ‘skrije’. Profil nikjer ni več viden drugim uporabnikom, ti pa ne prejemaš več nobenih ona-on.com obvestil. Če želiš, lahko profil enostavno ponovno aktiviraš s ponovno prijavo na ona-on.com.Prijaviš se lahko s svojo mobilno telefonsko številko, s svojim Google računom ali pa preko kombinacije tvojega e-naslova in gesla.
Izbris profila je dokončna akcija, ki je ni mogoče preklicati. Vsi podatki tvojega profila bodo izbrisani in profila ni mogoče ponovno aktivirati.
Izbris profila je preprost. Za izbris profila klikni na gumb za
nastavitve (zobnik) – Uporabniški račun – Zamrznitev ali izbris profila.
Sledi postopku za izbris. S potrditvijo odločitve, da želiš izbrisati
svoj profil, se profil izbriše iz baze ona-on.com.
Pozor: Pri izbrisu bodo izginili vsi tvoji podatki,
ki se nanašajo na profil (komunikacija, priljubljeni, go/no go vprašanja
in odgovori).
Za zamrznitev profila klikni na gumb za nastavitve (zobnik) – Uporabniški račun – Zamrznitev ali izbris profila. Sledi postopku za zamrznitev. S potrditvijo odločitve, da želiš zamrzniti svoj profil, se tvoj profil za nedoločen čas ‘skrije’. Profil nikjer ni več viden drugim uporabnikom, ti pa ne prejemaš več nobenih ona-on.com obvestil.
Če želiš, lahko profil enostavno ponovno aktiviraš s ponovno prijavo na ona-on.com. Prijaviš se lahko s svojo mobilno telefonsko številko, s svojim Google računom ali pa preko kombinacije tvojega e-naslova in gesla.
Pozor: Če zamrznitev profila traja dlje časa, bo tvoja članarina medtem potekla in jo bo potrebno obnoviti.