Nasvet #11 ~ Za katero članarino se odločiti?

Nasvet #11 ~ Za katero članarino se odločiti?

Tina & Luka svetujeta #11 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com?

Tokratna tema je: “Kolikšna je cena iskanja ljubezni na ona-on.com?”
Drži, za neomejeno spoznavanje je potrebno plačati članarino – poglejmo si, kakšne so cene. Ne glede na to, ali si že član ali ne, ti bodo spodnje informacije v pomoč pri odločanju, kako naprej!

Od manj kot evra do 28 evrov

Ljubezen je … nekaj slastnega! Koliko stane pica? 6 do 10 evrov. Kaj pa kava z mlekom? 1 do 1,5 evrov. Deci limonade? 1 do 1,25 evrov. Preveč za vodo in četrt limone, kajne?
Koliko stane naročnina na internet ali televizijo, mobilni telefon? Za večino med 20 in 40 ur mesečno – odvisno od paketov, ponudnikov.
shutterstock_98370599
Kaj pa ona-on.com? Od praktično manj kot 1 evro na mesec za neomejeno članstvo, pa vse do 28,13 evrov za enomesečno članarino, odvisno od dolžine članstva.

Katero članarino kupiti?

Glede na raziskave povprečni uporabnik potrebuje okoli 6 mesecev, da najde pravo oziroma pravega zase. Zato moraš tudi ti vztrajati vsaj toliko časa. Katero članarino torej kupiti?
Priporočamo ti, da vzameš najmanj 6-mesečno članstvo, ki te bo stalo 69 evrov, dobra izbira pa je tudi 3-mesečna članarina za 48 evrov. Na voljo imaš tudi 1-mesečno članstvo, ki je proporcionalno dražje, preračunano na mesečno raven. Daljše članstvo prinaša nižje mesečne cene.
Neomejeno članstvo ti prinaša možnost neomejene komunikacije z vsemi uporabniki ona-on.com.
Na vse članarine lahko uveljavljaš garancijo, a jo moraš v 3 dneh po preteku tvoje članarine v skladu s pogoji storitve uveljavljati, poleg tega ne prinaša storitve “lahko mi pišejo vsi, tudi neplačniki”, kar pomeni nekoliko ožji izbor v primerjavi z neomejenim članstvom.
Zato premisli o neomejenem članstvu: Neomejeno članstvo ima eno veliko prednost pred krajšimi obdobji članstva, in sicer prinaša storitev “Vsi mi lahko pišejo”. Veš, kaj to pomeni zate? Da lahko komuniciraš s prav vsemi uporabniki, ne glede na to, ali so člani ali ne.

Zakaj je neomejeno članstvo najboljše zate?

Neomejeno članstvo ti s storitvijo “Vsi mi lahko pišejo” zagotavlja neomejeno komunikacijo z vsemi uporabniki in s tem večji izbor simpatij zate. To članstvo ni časovno določeno, zato lahko spoznavaš in osvajaš, kako dolgo želiš, saj članstvo ne poteče nikoli.
Poleg tega ti neomejeno članstvo ponuja še eno stvar – možnost ponovnega iskanja. Na ona-on.com si spoznal/a več simpatij, a se srečanje v živo žal ni izteklo po pričakovanjih. Ali pa si že mislil/a, da si našel/a pravega partnerja, a se je izkazalo, da tvoja simpatija vendarle ni prava zate.

shutterstock_245172970

Če imaš neomejeno članarino, se lahko na ona-on.com vrneš kadarkoli in ponoviš iskanje. Vse to pa dobiš za 235 evrov.

Samodejno obnavljanje članarine = brez skrbi

Članarina se ti samodejno obnavlja, kar zate pomeni brezskrbno uporabo ona-on.com – je bolj priročno, saj ti ni treba vsakič znova vnašati plačilnih podatkov, tvoja investicija je vnaprej znana, saj vedno plačaš isti znesek, poleg tega pa se še izogneš plačevanju polne cene članarin!
Prihraniš lahko tako, da se že v začetku odločiš za neomejeno članstvo.
Izbrana članarina se ti bo samodejno podaljšala na zadnji dan izbranega obdobja članstva in za isto obdobje, kot si izbral/a že na začetku.
Če boš s kreditno kartico kupil/a 6-mesečno članstvo, se ti bo po pol leta članarina samodejno obnovila. Tako tebi ne bo treba skrbeti za podaljševanje članarine, ampak se boš lahko posvetil/a bolj prijetnim opravilom – kot je klepet s tvojo simpatijo 😉
POZOR: Članarina se samodejno obnovi, če plačaš s kreditno kartico, VALÚ-jem ali PayPal-om. Če uporabiš druga plačilna sredstva, kot je položnica, se članarina ne bo samodejno obnovila.

Je torej članarina draga?

Vse skupaj bi moralo biti zanemarljivo, glede na to, kako pomembno vprašanje rešuješ in nekaj evrov te ne bi smelo odvrniti od tega, da poiščeš pravo osebo! Morda veš, da servisi za klasične zasebne stike zaračunavajo desetkratnik in več nekaterih zgoraj navedenih zneskov, naše storitve pa so, tako mislimo, precej boljše. Nenazadnje, uradno uspešno pomagamo do partnerja okoli 2.000 ljudem letno!
shutterstock_128300309

Kaj pa klasika sobotne noči?

Pomisli na večer zunaj s prijatelji, kjer se malo podružiš in poskusiš srečo še pri kakšni simpatiji, te bo stal najmanj okoli 20 do 30 eur.
En sam večer, v katerem boš morda spoznal/a kakšno samsko osebo, na ona-on.com pa lahko za precej manjši znesek ogovoriš in povabiš na zmenek dobesedno na tisoče samskih. Ali je to v resnici sploh še primerljivo?
Prihranek časa, denarja, največja izbira na enem mestu, so ključne prednosti plačljivih storitev na ona-on.com, kot jih navajajo uporabniki sami.

    • Related Articles

    • Nasvet #3 ~ Kako se urediti za spletno spoznavanje?

      Tina & Luka svetujeta #3 ~ Urejena podoba na ona-on.com je prvi ključ do uspeha Nadaljujemo s tvojo podobo na ona-on. Dober prvi vtis je samo eden in je zelo pomemben, tako pač je! Kako tudi ne, če je le en klik stran na tisoče alternativ; urejena ...
    • Nasvet #1 ~ Spoznajmo se!

      Tina & Luka svetujeta #1 ~ Za začetek se malce spoznajmo Pozdravljen/a na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com! Sva Tina & Luka, tvoja osebna svetovalca in pomagala ti bova do uspeha! Za začetek se malce spoznajmo: Že od leta 2001 ...
    • Nasvet #13 ~ Pomen dobre zgodbe za uspeh!

      Tina & Luka svetujeta #13 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com? Danes se bomo ukvarjali z najpomembnejšo mehko temo: Kakšna je tvoja zgodba? Kako jo prenesti v predstavitveni stavek, profil in kako jo povedati osebi na drugi strani, kaj ...
    • Hitri napotek #6: Kaj dobiš s članarino?

      Ker resno iščeš ljubezen, se boš slej ko prej odločil/a za eno izmed članarin. Članarina ti namreč daje ogromno – omogoča ti pošiljanje sporočil vsem všečnim uporabnicam/uporabnikom, z verifikacijo profila pokažeš, da misliš resno, in s pomočjo ...
    • Nasvet #5 ~ Poglejmo, kaj vse še dobiš s članstvom

      Tina & Luka svetujeta #5 ~ Članstvo ti prinaša tudi super bonus Tokrat si poglejmo, kaj vse so dodatni članski bonusi. Zdaj že veš, da s članstvom dobiš veliko članskih storitev (od 12 do 16, odvisno ali verificiraš profil/se odločiš za neomejeno ...