Ostalo

Ostalo

Ima ona-on.com mobilno aplikacijo?

Ne, Ona-on nima klasične nativne aplikacije za Android ali iPhone. Ona-on.com je tehnično gledano aplikacija (t.i. progressive web app), ki jo uporabljaš kot spletno stran v kateremkoli brskalniku na katerikoli napravi (na računalniku, na tablici ali na mobilnem telefonu).

Kako spremenim svojo lokacijo?

Zelo preprosto. V nastavitvah poiščeš rubriko Urejanje profila, v njej pa Osnovni podatki. Tukaj lahko med drugim spremeniš tudi lokacijo, na kateri se nahajaš.

S katerimi brskalniki je kompatibilna ona-on.com?

Ona-on je kompatibilna z vsemi pogosto uporabljanimi spletnimi brskalniki. Redno testiranje izvajamo na brskalnikih Google Chrome, Mozilla Firefox in Microsoft Edge.

Mislim, da je nekdo vdrl moj ona-on profil. Kaj naj naredim?

Svetujemo vam, da takoj obvestite podporo. V kolikor ugotovimo, da je nekdo resnično vdrl v vaš profil, ga lahko izbrišemo ali pa vam ga vrnemo v uporabo. Prav tako lahko poskusimo omejiti škodo, ki vam jo je nekdo povzročil. Vendar - NE ODLAŠAJTE!


    • Related Articles

    • Dvosmerno ujemanje profilov

      Kaj je kartica dvosmernega ujemanja profilov? Enostavna in razširjena kartica prikazujeta, kako se medsebojno ujemata dva profila (tvoj profil in profil osebe, ki jo pravkar gledaš) v potencialu razvoja partnerskega odnosa, čemur je ona-on.com tudi ...
    • Skupnostne smernice ona-on.com

      Pozdravljamo te na ona-on! Ona-on.com je prostor, kjer cveti ljubezen. Pri nas se srečuje na tisoče ljudi iz vseh vetrov. Vsi od njih iščejo partnerje, simpatije, zmenke. Vsi se hočejo pogovarjati in najti skupne interese. Včasih iskrica preskoči, ...