Skupnostne smernice ona-on.com

Skupnostne smernice ona-on.com

Pozdravljamo te na ona-on!

Ona-on.com je prostor, kjer cveti ljubezen. Pri nas se srečuje na tisoče ljudi iz vseh vetrov. Vsi od njih iščejo partnerje, simpatije, zmenke. Vsi se hočejo pogovarjati in najti skupne interese. Včasih iskrica preskoči, drugič pač ne. Zatorej moramo zagotoviti, da se bo zelo raznolika množica uporabnikov in uporabnic pri nas počutila kar najbolje.

Želimo, da postane spoznavni servis ona-on.com vključujoč prostor, namenjen uporabnikom vseh ozadij, starosti in spolov. Čeprav se zavedamo, da si ne bodo vsi naši uporabniki medsebojno simpatični, moramo zagotoviti, da ne bo nikomur od njih zaradi drugih uporabnikov neprijetno.

Zatorej smo se odločili začrtati skupnostne smernice, ki določajo pravila obnašanja na naši platformi. Njihova kršitev ima lahko resne posledice, vključno z onemogočanjem uporabniškega profila.

Komunikacija

Spodbujamo spoštovanje! Vsi imamo svoje izkušnje, svojo prtljago in nihče ne mara nadlegovanja na omrežju, kjer išče partnerja. Ona-on.com ne diskriminira proti nikomur, ne glede na njihovo poreklo, spol, starost, spolno usmerjenost, versko prepričanje, barvo kože in ostalo. Zatorej ravnajte z drugače mislečimi tako, kot si sami želite biti obravnavani. Nestrinjanje je povsem normalno, diskriminacija pa lahko vodi v prepoved uporabe.

Previdno okoli spolnosti! Čeprav je zdrava spolnost gotovo del trdnega partnerskega odnosa, se do tja pride počasi. Spolnost lahko pri uporabnikih povzroča nelagodje, zatorej odsvetujemo preveč direktno pozivanje k njej, saj je to lahko razumljeno kot spolno nadlegovanje. Prav tako ne dovolimo objave fotografij z eksplicitno vsebino ali objavljanje svojih seksualnih fantazij in preferenc. Neposredno iskanje seksa prav tako ni dovoljeno - v tem primeru priporočamo obisk strani urgenca.com.

Prijaznost je pravi način! Vsak človek je uganka in spoznavanje je kakor obisk kakšnega kraja - eni so nam znani, domači in udobni, drugi pa so vznemirljivi in drugačni. Prijaznost goji dobro in zdravo skupnost, pozivanje k nasilju ali grožnje z njim pa so lahko zelo razdiralne. Zatorej tudi v primeru konflikta ali nerazumevanja ohranite hladno glavo. Ne dovoljujemo nikakršnega pozivanja k ali groženj z nasiljem. Takšni primeri bodo obravnavani skrajno resno in v najhujših primerih predani organom pregona.

Ne nasilju! Poleg zgoraj navedenega ne dopuščamo kakršnega koli objavljanja fotografij ali zapisov o nasilju nad ljudmi ali živalmi, vključno s samopoškodovanjem.

Uporabniški profil

Bodi ti! Vsakdo od nas je samosvoj - zatorej se ne izdajaj za koga drugega. Ne glede na to, če gre za zabavo ali spletno prevaro, bomo lažne profile obravnavali z vso resnostjo.

Deli previdno! Na spletu je mnogo prevarantov, zaradi česar ne dopuščamo, da kdor koli na svojem profilu objavlja kontaktne podatke, e-pošto, družabna omrežja, telefonske številke in podobno. Prav tako uporabnike pozivamo, da svojih podatkov ne delijo z osebami, ki so jih komaj spoznali. To še posebej velja za podatke, kakorkoli povezane s financami.

Ljubezen ni posel! Naš servis je zavezan iskanju dolgoročnih ljubezenskih zvez med partnerji. Zatorej ne bomo tolerirali profilov, ki so namenjeni poslovnim stikom. Če s svojim profilom promoviraš druga socialna omrežja, če na njem objavljaš kakršne koli poslovne ponudbe ali če z njim poskušaš poiskati sponzorja, bo profil onemogočen.

Starost je le številka … in ta številka je 18. Servis ona-on.com dovolimo uporabljati le polnoletnim osebam.

Ena oseba, en uporabniški račun. Zaradi preprečevanja zlorab, kot tudi logistike, dovoljujemo vsakemu uporabniku le en profil. V kolikor bomo ugotovili, da imaš v uporabi več računov, bodo le-ti onemogočeni.

Spoštuj zakon! Servis ona-on ima ničelno toleranco do ljudi, ki poskušajo na njej kršiti zakon. Te bomo takoj ustavili in po potrebi prijavili organom pregona.

Fotografije

Uredniški pregled. Na ona-on smo se odločili, da zaradi uporabniške varnosti dovolimo le objavo fotografij, ki jih je prej pregledal naš urednik. Zaradi tega tudi ni mogoče med uporabniki direktno deliti še neobjavljenih fotografij.

Ustrezne fotografije! Na ona-on.com ne dovoljujemo objavo fotografij, na katerih so vidni otroci. Prav tako ne dovoljujemo fotografij golote, nasilja ali drugih vsebin, ki bi lahko koga prizadele ali posegle v njihovo zasebnost.

Kvaliteta. Nekatere fotografije so enostavno prenizke kakovosti za objavo. Te bodo zavrnjene. Če fotografije ne bodo v ustreznem formatu za objavo, bodo obrezane. V izogib temu, priporočamo nalaganje fotografij v krajinskem, ne portretnem formatu.

Resnične fotografije. Sumljive fotografije v izogib spletnim prevaram pregledamo z ustreznimi programi, da zagotovimo njihovo pristnost. Prav tako ne dovolimo objave posnetkov zaslona, fotografiranih fotografij ali fotografij, na katerih je uporabnik nerazpoznaven. Le-to je po navadi posledica ‘lepotnih’ filtrov, predelave z umetno inteligenco, prevelike razdalje, slabe svetlobe ali pa zastrtega obraza - denimo sončna očala in čelada. Takšne fotografije bo v nekaterih primerih vseeno mogoče naložiti, a pogoj za to je prisotnost nezastrte profilne fotografije.

Drugo

Brrrrr! Če profil ni v uporabi že nekaj časa, ga zamrznemo. Zatorej priporočamo obisk ona-on.com vsaj na pol leta.

Kršitve zasebnosti. Pogovori so zasebni. Kdor jih deli s tretjo osebo, bo onemogočen in prijavljen zaradi zlorabe osebnih podatkov.

Nismo vsi za vse! Komunikacijo z uporabniki lahko vedno prekineš preko blokade. Ta bo prekinila dostavo vseh sporočil od njih, profil blokirane osebe pa vam bo neviden. Blokado lahko kadar koli tudi prekličeš.

Prijava. V kolikor nekdo grobo krši skupnostna pravila, ga lahko prijaviš. V prijavi naj bo čim bolj točno naveden vzrok zanjo. Podporni strokovnjaki na ona-on.com bodo prijavljeni profil pregledali in po potrebi odstranili. Prijava je vedno anonimna.



    • Related Articles

    • Vrste članarin in načini plačila članarine na ona-on.com

      Član lahko postaneš za različna časovna obdobja med 1 in 12 meseci ali pa neomejeno. Ne glede na to, katero članarino izbereš, plačati jo moraš vnaprej. Podatki o statusu članstva so vidni na vseh straneh ona-on.com. Načini plačila članarine na ...
    • Nasvet #8 ~ Koraki pri navezovanju stikov na ona-on.com

      Tina & Luka svetujeta #8 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com? Zdaj pa zares, začnimo na začetku! Koraki pri navezovanju stikov na Ona-on.com 1. Kako začeti? Prvi korak je, da temeljito izpolniš svoj profil! Tudi tebe najbrž ne zanimajo ...
    • Nasvet #9 ~ Ključni pomisleki pri uporabi ona-on.com in rešitve zanje

      Tina & Luka svetujeta #9 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com? Tokrat ti bova predstavila, s kakšnimi pomisleki so se v preteklosti srečevali uporabniki na ona-on.com in kakšne rešitve so na voljo. Spodaj so po vrsti zapisani največji ...
    • Kako deluje ona-on.com?

      Seznam vsebine: Uvod Seznam in kriteriji iskanja Ogled profila in fotk Dvosmerno ujemanje profilov Kako navezati stik? Uvodno sporočilo Spoznavni avtopilot Animirana darila & vabila za zmenke Cekinčki Sporočila Kontaktni filter Kandidati za zmenke ...
    • Uporaba in navigacija po servisu Ona-on

      Kaj so cekinčki? Cekinčki so nagrada, ki jo na ona-on uporabnikom podeljujemo za njihovo aktivnost. Dobiš jih ob plačilu članarine, za nalaganje slik ali odgovore drugim uporabnikom. Z njimi lahko svoj profil nekoliko izpostaviš, da bo bolj viden ...