Zasebnost

Zasebnost

Skrbi me zasebnost

Skrb za zasebnost uporabnikov nam je na prvem mestu. Tvojih osebnih podatkov ne bomo nikoli, pod nobenim pogojem izdali tretji osebi. Izjema je le zahteva policije oziroma drugega državnega organa, ki jih ima pristojnost zahtevati. Vsi podatki so spravljeni na varnem, za močnimi varnostnimi protokoli in do njih je praktično nemogoče priti z vdorom.
Vendar pa se moraš hkrati zavedati, da si na družabnem omrežju. Tvoje fotografije bodo vidne drugim uporabnikom, prav tako pa ne moremo garantirati, da ne bo kdo shranil pogovorov ali česa podobnega. Zato vsem uporabnikom svetujemo, da si temeljito pregledajo priporočila iz varnostnega centra, ki vas nauči varnega obnašanja na spletu.

Ali mi lahko posredujete stik neke osebe?

Ne. osebnih podatkov tretjih oseb nikoli, pod nobenim pogojem ne delimo s preostalimi uporabniki.

Ali imate lažne uporabnike?

Trudimo se, da zagotovimo, da so vsi uporabniki portala ona-on.com resnični. V kolikor naletiš na lažen profil ali spletnega prevaranta, ki se nam je izmuznil, ta profil prosimo prijavi.

Verifikacija profila

Da bi zagotovili istovetnost in resničnost uporabniških profilov, smo vam dali možnost, da se verificirate. To enostavno pomeni, da lahko zate z visoko stopnjo zaupanja verjamemo, da si resnična oseba. Za verifikacijo je potrebno dvoje - telefonska številka in plačilo naročnine. Na podlagi teh dveh podatkov lahko potrdimo verodostojnost tvojega profila.

Kaj pomeni modra kljukica poleg uporabniškega imena?

Ta kljukica pomeni, da je uporabnik verificiran in da je kot tak resničen, zaupanja vreden človek. Verificirani profili so praviloma ravno zaradi tega zaupanja tudi bolj uspešni pri navezovanju stikov z drugimi uporabniki.

Imam težave z verifikacijo prek sporočil SMS.

Tudi to se zgodi. Najboljše, da nam pišeš na podporo, kjer ti bomo znali pomagati. Poleg opisa težave pusti v e-pošti tudi svojo mobilno številko, da lahko preverimo, zakaj je prišlo do težave.

Kako lahko vem, če je uporabnik prebral moje sporočilo?

Ko imaš verificiran profil in pri pošiljanju sporočila označiš, da naj bo sporočilo izpostavljeno, bo pod tvojimi sporočili drobno, a jasno zapisano, če je prejemnik videl sporočilo ali ne.

Ne morem potrditi svoje telefonske številke

Do te napake lahko pride zaradi podvajanja tvoje mobilne telefonske številke, ki je ostala v naši podatkovni bazi po izbrisu prejšnjega profila. Obvesti podporo in zadevo bomo rešili ter te o tem obvestili.


    • Related Articles

    • Zasebnost in pritožbe

      Nekdo se na ona-on.com predstavlja kot jaz. Kaj naj naredim? Po Sporazumu o uporabi je prepovedano navajati tuje osebne podatke ali objavljanje tujih oz. avtorsko zaščitenih fotografij. Da se bomo lahko prepričali o zlorabi in primerno ukrepali, nam ...
    • Praktični napotki

      Blokiraj! Če ti uporabnik ni simpatičen, ali pa se zaradi njihove pozornosti počutiš nelagodno, ga blokiraj. Tako ne bo mogel več govoriti s tabo. Postopek je preprost - na profilu uporabnika desno spodaj klikni na gumbek ‘Blokiraj’. Blokiran ...
    • Nastavitve obveščanja - potisna obvestila (notifikacije)

      Kaj so potisna obvestila? Ona-on.com ponuja možnost, da te o najbolj pomembnih informacijah obvešča v obliki kratkih potisnih obvestil na brskalnik, ki ga uporabljaš (angl. web push notification). Potisna obvestila prejmeš na brskalnik na tvojem ...
    • Skupnostne smernice ona-on.com

      Pozdravljamo te na ona-on! Ona-on.com je prostor, kjer cveti ljubezen. Pri nas se srečuje na tisoče ljudi iz vseh vetrov. Vsi od njih iščejo partnerje, simpatije, zmenke. Vsi se hočejo pogovarjati in najti skupne interese. Včasih iskrica preskoči, ...
    • Moje fotografije

      Zakaj je pomembno objaviti svoje fotografije? Izgled je prvi vtis, ki ga nekdo dobi o tebi. In prvi vtis je še posebej pomemben pri iskanju partnerja. Tvoja profilna fotografija se bo pojavila na seznamu zadetkov iskanj drugih uporabnikov ona-on.com ...