Članarina

Članarina

Vrste članarin in načini plačila članarine na ona-on.com

Včlaniš se lahko za različna časovna obdobja med 1 in 12 meseci ali pa neomejeno. Ne glede na to, katero članarino izbereš, plačati jo moraš vnaprej. Status članstva in različne plačilne možnosti so vidni v razdelku Članarina, ki ga najdeš pod znakcem za Nastavitve (zobnik).

Načini plačila članarine na ona-on.com:

  • plačilo s kreditno kartico Visa ali MasterCard,

  • plačilo z VALÚ-jem (za naročnike ali predplačnike Telekoma Slovenije, naročnike A1, BOB),

  • plačilo s PayPal,

  • plačilo s plačilnim nalogom (prek spletne banke, na pošti). Za razliko od zgoraj navedenih možnosti, je najkrajši rok za plačilo z UPN 3 mesece.

Pozor: Pri plačilu s položnico je možen zamik do enega dne, saj nam mora potrdilo o plačanem UPN posredovati tvoja banka. Lahko pa nam fotografijo potrdila pošlješ tudi ti na e-pošto podpore in plačilo potrdimo ročno.

Kaj dobim z naročnino?

Naročnina odklene do 12 pravic, storitev ali možnosti, glede na to, če gre za običajno ali neomejeno članarino ter glede na to, če je profil verificiran ali ne. Te so:

  1. Na ona-on smo tako prepričani o tvojem uspehu, da ti ob plačilu članarine ponudimo Garancijo na kontakte. Če izpolnjuješ vse pogoje in v določenem času ne najdeš stika, ti članarino podaljšamo zastonj!

  2. Verjetno najpomembnejša prednost naročnine je, da z njo pridobiš možnost neomejenih pogovorov z vsemi člani na ona-on za obdobje članarine.

  3. Če imaš verificiran profil, lahko pošlješ Izpostavljena sporočila. Ta bodo poslana s povratnico o prebrani pošti in tebi bo vidno, kdaj jih je druga oseba prebrala.

  4. Z verifikacijo in članarino dobiš tudi razširjen kontaktni filter za lažje upravljanje s sporočili.

  5. Če imaš neomejeno članstvo, pa dobiš posebno ugodnost - Sponzorstvo vseh pogovorov. To pomeni, da ti lahko pišejo in odgovarjajo vsi, ki te vidijo. Torej tudi tisti profili, ki nimajo plačane članarine!

  6. Dobiš tudi dostop do Avdio Video zmenkov. Kar pomeni, da lahko simpatijo pokličeš kar preko ikone v svojih pogovorih, s tem pa se izogneš izmenjavi osebnih podatkov z osebo, ki ji še ne zaupaš! Pa še priročno je!

  7. S pomočjo algoritma za člane pripravljamo tudi priporočila NAJ kandidatov. Če imata z nekom simpatijo, GO ali pa sta za zmenek, vama bomo prikazali stopnjo ujemanja, glede na vajine želje in interese!

  8. Podobno kot priporočila, zate izračunamo tudi dvosmerno ujemanje profilov.

  9. Če ste član, vam bomo pomagali prebiti led s pomočjo spoznavnega avtopilota. Če sta si s sogovornikom všeč, bo avtopilot izmenjal vajini uvodni sporočili in tako samodejno začel vajin pogovor.

  10. Naročnina ti prinese tudi zajetno mošnjo Cekinčkov, ki jih lahko uporabiš za več drobnih pripomočkov pri tvojem iskanju partnerja!

  11. Kot član lahko narediš nekatere svoje fotografije za nevidne naključnim obiskovalcem svojega profila. To so zasebne fotke in vidne bodo le tvojim simpatijam!

  12. Če te skrbi zasebnost, lahko z verificiranim profilom vključiš Skriti način, ki te bo obvaroval pred nezaželjeno pozornostjo. Tako bo tvoj profil viden le tistim, ki jih ti nagovoriš!

Kako preverim status svojega članstva?

Vsi podatki, povezani s tvojim članstvom, so jasno vidni v razdelku Članarina, ki ga najdeš pod znakcem za Nastavitve (zobnik).

Tu lahko preveriš:

  • Če imaš članarino aktivirano

  • Datum, do katerega ti članarina velja

  • Če imaš vključeno samodejno obnavljanje članarine

Kaj je samodejno obnavljanje članarine?

Samodejno obnavljanje članarine je priročna nastavitev, s pomočjo katere bo tvoja članarina avtomatsko podaljšana, ko ti poteče. Vključi se ti s sprejetjem pogojev plačila s kreditno kartico, VALÚ-jem ali sistemom PayPal, vendar lahko samodejno podaljševanje kadar koli izključiš v razdelku Članarina. Članstvo se ti bo obnovilo pod enakimi pogoji in za enako obdobje, kot je bilo sprva sklenjeno.

Zakaj ne morem plačati s PaySafe?

Podjetje PaySafe se je odločilo, da zaradi mnogih zlorab ne bo poslovalo z nobenim zmenkarskim servisom več. Odločitev ni bila naša. Na voljo pa imaš kopico drugih plačilnih možnosti, ki ti prav tako zagotavljajo anonimnost - PayPal, UPN,  VALÚ ali kreditna kartica.

Kdaj mi boste potrdili članstvo?

Tvoje članstvo bo avtomatsko potrjeno takoj, ko od banke prejmemo potrdilo o plačilu. Če se ti mudi, lahko tvojo članarino uredimo ročno. Pošlji potrdilo o plačilu naši podporni ekipi in vključili bomo tvoje članstvo.

Plačal sem, pa še nimam članarine.

Za članarino samo plačilo žal ni dovolj. O plačilu z UPN nas mora obvestiti tvoja banka, kar včasih traja dolgo, tudi več dni, če je vmes vikend ali praznik. Če želiš, pošlji potrdilo o plačilu naši podporni ekipi in vključili bomo tvoje članstvo.
Pri plačilu z PayPal, VALÚ-jem ali kreditno kartico bo članstvo potrjeno praktično takoj. Če ni odobreno, ti bo o tem poslano obvestilo.

Ali lahko svojo članarino prenesem na drug profil?

Seveda! Profilu, ki jo ima plačano, bo odvzeta, članstvo pa bo urejeno na profilu, ki ga izbereš. Vendar pa tega ne moreš narediti ti, zato piši podpori in naša ekipa ti bo z veseljem priskočila na pomoč!

Ne morem dokončati nakupa s kreditno kartico / Valu / Paypal

Možnosti je lahko več, zato poglejmo nekatere od najbolj pogostih.

Težava je lahko enostavno v tem, da moraš sprejeti pogoje uporabe. Poišči okence, ki ga moraš odkljukati pred zapisom ‘Strinjam se…’ in verjetno ti bo nakup uspel.

Druga možnost je, da poskušaš plačati z debetno kartico. Zaenkrat nakupa z le-to še ne podpiramo, plačilo je mogoče le s kreditno kartico Visa ali Mastercard.

Tretja pogosta možnost je, da nakup ni bil potrjen. Obstaja več načinov potrditev transakcij s kreditno kartico (potrditev z sms-om, potrditev s prenosnim čitalnikom, potrditev preko bančne aplikacije na telefonu). Če uporabljaš mobilno banko, si moraš na  telefon naložiti avtentikacijski program svoje banke, kakršna sta npr. NLBpay ali mDenarnica. S takšnim programom lahko potrdiš spletni nakup. Za več podatkov v zvezi z avtentikacijo spletnih nakupov se obrni na svojo banko.

Četrta možnost je preprosto, da je prišlo do napake pri vpisu podatkov. Preveri podatke in jih natančno vpiši! Za datum poteka, na primer, mora biti mesec napisan pred letom in to z dvomestno številko. Tvoj TRR ni enak kot številka tvoje kreditne kartice. CVC številka so one tri številke nad tvojim podpisom in služijo kot varnostna koda kartice. Natančno in previdno, pa bo šlo 😉.

Zadnja možnost pa je, da na računu enostavno nimaš dovolj denarja. Žal.

Želim preklicati svojo naročnino.

Če misliš na samodejno obnavljanje članarine, je postopek zelo enostaven in ga lahko urediš v razdelku Članarina, pod Nastavitvami. Samo klikneš na gumb za odjavo in članarina se ti po preteku trenutne ne bo obnovila.

Če pa želiš odstopiti od pogodbe, kot imaš po zakonodaji EU pravico v roku 14 dni od zakupa storitve, piši podpori. Izračunali bodo, koliko denarja ti lahko vrnemo, glede na tvojo uporabo servisa. Če se po tem izračunu odločiš za vračilo, ti bomo denar nakazali na račun, od koder je prišel. Naši partnerji včasih za vračilo potrebujejo 5-10 dni. O refundaciji te seveda tudi obvestimo.

Naročnina je bila preklicana, a ste vseeno znova zaračunali.

Če je bil tvoj profil izbrisan ali pa je bilo samodejno obnavljanje preklicano, vam naročnine zagotovo nismo odtrgali. Vendar pa pri spletnih transakcijah včasih pride do napak in podatki so na poti do podjetij, ki skrbijo za varnost spletnih transakcij lahko pokvarjeni ali izgubljeni. V vsakem primeru je najboljše, da obvestiš podporo. Če nam pošlješ podatke o transakciji, jo bomo poiskali in ugotovili, v čem je težava. V kolikor ti je bil denar odtrgan zaradi napake na naši strani, ti bo v celoti vrnjen.

Zahtevam vračilo

V kolikor od zakupa članstva še ni preteklo 14 dni, imaš pravico odstopiti od pogodbe. Izračunali ti bomo delež povračila, ki ti pripada glede na tvojo aktivnost in ti ga vrnili. Vendar pa o tvoji zahtevi potrebujemo dokazilo, zato piši podpori.

Pozor: Če gre za plačilo, opravljeno s samodejnim podaljševanjem članarine, je od prvega vplačila že preteklo več kot 14 dni in ti tega zneska ne moremo vrniti. Še vedno pa ga lahko preneseš na drug profil.


    • Related Articles

    • Članstvo in članarina

      Prednosti članstva na ona-on.com Ko se registriraš, na ona-on.com pridobiš status registriranega uporabnika (NEČLAN). To ti omogoča oglede profilov uporabnikov in omejeno komunikacijo z uporabniki ona-on.com. S plačilom članarine postaneš ČLAN ...
    • Kako zamrznem svoj profil?

      Zamrznitev profila je preprosta. Za zamrznitev profila klikni na nastavitve (zobnik) in na strani Uporabniški račun klikni na gumb Zamrznitev ali izbris profila. Sledi postopku za zamrznitev. S potrditvijo odločitve, da želiš zamrzniti svoj profil, ...
    • Darilni boni, promocijske kode, kode za popust

      Darilni boni Darilni bon, ki prinaša ona-on.com naročnino, lahko naročiš na brezplačno telefonsko številko 080 64 40. Na voljo so različni paketi članarin, darilni bon pa v obliki darilnega pisma pošljemo neposredno na fizični ali elektronski naslov ...
    • Nasvet #11 ~ Za katero članarino se odločiti?

      Tina & Luka svetujeta #11 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com? Tokratna tema je: “Kolikšna je cena iskanja ljubezni na ona-on.com?” Drži, za neomejeno spoznavanje je potrebno plačati članarino – poglejmo si, kakšne so cene. Ne glede na to, ...
    • Hitri napotek #5: Kako vzpostavim prvi kontakt?

      Pripravi se na akcijo! Možnosti za vzpostavitev prvega kontakta je več, ti pa izberi, katera se ti zdi najprimernejša v danem trenutku. Prvi dve možnosti sta ‘Vprašaj za šanse’, s klikom na ikono GO? in dodajanje med ‘Simpatije’, kar pa je bolje ...