Nasvet #8 ~ Koraki pri navezovanju stikov na ona-on.com

Nasvet #8 ~ Koraki pri navezovanju stikov na ona-on.com

Tina & Luka svetujeta #8 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com?

Zdaj pa zares, začnimo na začetku!

Koraki pri navezovanju stikov na Ona-on.com

1. Kako začeti?

Prvi korak je, da temeljito izpolniš svoj profil! Tudi tebe najbrž ne zanimajo profili, pri katerih vidiš le nekaj suhoparnih, nepomembnih podatkov in so povrhu brez slike. Torej sledi korakom do uspeha in uredi svojo podobo do 100%! Spisek s koraki do uspeha najdeš zgoraj desno na svojem računalniškem ekranu, ali pa v meniju na levi strani tvojega telefonskega ekrana.

Osnovne podatke izpolneš v le štirih korakih:
  1. Najprej dodaj profilno fotografijo. Ljudje smo vizualna bitja in zagotovo bo lepa fotografija vzbudila mnogo večzanimanja, kot profil brez nje.
  2. Potem dodaj še vsaj dve fotografiji v svojo galerijo. Gotovo druge uporabnike zanima, kako izgledaš v celoti, kakšne hobije imaš, kam potuješ.
  3. Po tem izpolni svoj profil do 100%. Tu ne govorimo o podobi, ampak o profilu. Povej ostalim, kaj te zanima, kako preživljaš prosti čas, kakšni so tvoji cilji in kaj imaš najrajši! Ko bo profil izpolnjen, od nas prejmeš tudi darilo!
  4. Na koncu pa svoj profil še verificiraj! Z verifikacijo se izkažeš kot resen kandidat, za katerega lahko tudi mi zagotavljamo, da je resnična oseba.

2. Preveri prednosti članarine!

Čudovito, tvoja podoba je izpolnjena do potankosti in morava reči, da izgledaš strašno dobro ;). Če so gornji koraki urejeni, imaš plačano tudi članarino. Naslednji korak je torej, da se seznaniš z vsemi prednostmi, ki jih pridobiš s članarino. Tudi te najdeš v rubriki Koraki do uspeha. Zato preveri, kaj vse dobiš s plačilom članarine in izpolnjenim profilom!

Kaj pa ti ponujamo ob plačilu članstva?
  1. Garancija na kontakte - V tvoj uspeh in svoje izkušnje verjamemo tako močno, da ti ob izpolnjevanju pogojev garantiramo določen odziv! Če ga ne bo, ti brezplačno podvojimo obdobje vplačane članarine!
  2. Neomejeni pogovori s člani - Vsem članom, ki ustrezajo tvojim kriterijem, lahko ves čas trajanja članarine pišeš neomejeno!
  3. Izpostavljena sporočila - če izpostaviš sporočilo, boš dobil povratno informacijo o tem, če je simpatija sporočilo videla.
  4. Info o prebranih sporočilih - Javimo ti, če je bilo sporočilo prebrano.
  5. Kontaktni filter - Prejemaš preveč nezaželjenih sporočil? Uredi si kontaktni filter in odstrani osebe, ki te ne zanimajo!
  6. Lahko mi pišejo vsi - Če imaš plačano neomejeno članarino, ti lahko pišejo tudi osebe, ki nimajo plačane članarine!
  7. Avdio Video zmenki - Varen in zanesljiv način spoznavanja simpatije! Vključi svojo kamero in mikrofon ter spoznaj simpatijo brez izmenjave osebnih podatkov!
  8. Zasebne fotke - Če se ne želiš preveč razkrivati, lahko fotografije označiš kot zasebne. Tako bodo vidne le tvojim simpatijam!
  9. Skriti način - Ali se ne želiš preveč izpostavljati? Ali te skrbi zasebnost? Z vključenim skritim načinom te osebe, s katerimi nimaš pozitivnega stika sploh ne vidijo!

3: Spremljaj svojo aktivnost!

Odlično, imaš vse potrebno, da je uspeh zagotovljen! Zdaj pa je potrebna redna uporaba on-on.com. Saj veš, kjer želimo koga spoznati, moramo biti aktivni. V Korakih do uspeha lahko spremljaš tudi to. Poleg tega lahko na podlagi aktivnosti uveljaviš svojo garancijo na stike! Zatorej izkoristi vsa orodja, ki ti jih ona-on ponuja za tvoj uspeh!
  1. Obiski - Kolikokrat si na naši strani. Priporočamo ti, da nas obiščeš vsaj trikrat na teden!
  2. Ogledi profilov - Števec tvojih ogledov profilov drugih uporabnikov. Tako najlažje najdeš svojo simpatijo!
  3. Vprašanja za šanse - Preprost mehanizem, s katerim lahko preveriš, če si drugi osebi všeč. Kot pomežik v kavarni. No go pomeni, da je oseba odkimala, Go! Pa pomeni, da ti je simpatija na pomežik vrnila nasmeh.
  4. Dodane simpatije - Preprosto! Označi profile ljudi, ki so ti simpatični in umeščeni bodo na ta seznam!
  5. Poslana sporočila - Verjetno tvoj najpomembnejši števec. Ali dovolj pišeš? Saj veš, da gredo bolj zgovorni prej na zmenek, mar ne?
  6. Aktivni pogovori - Tu najdeš vse pogovore, ki so v teku. Torej takšne, na katere je druga oseba odgovorila vsaj dva dni nazaj.
  7. Vabila na zmenke - Še en pripraven mehanizem, kjer z všečkom sporočiš drugi osebi, da bi bil nemara pravi čas za zmenek v živo ;
Priporočamo ti, da tedensko spremljaš svoje korake do uspeha. Četudi bodo nekateri dnevi počasnejši, drugi pa burni, bo v Korakih do uspeha jasno vidno kako napreduješ na poti do partnerja.
    • Related Articles

    • Koraki do uspeha

      Storitev "Koraki do uspeha" na ona-on.com predstavlja jasno pot do partnerja, na kateri vam virtualna asistenta Tina in Luka vsakodnevno posredujeta nasvete in namige, ki vam bodo pomagali do nove ljubezni. Koraki do uspeha vključujejo: Ustvarjanje ...
    • Nasvet #9 ~ Ključni pomisleki pri uporabi ona-on.com in rešitve zanje

      Tina & Luka svetujeta #9 ~ Kako do idealnega partnerja na ona-on.com? Tokrat ti bova predstavila, s kakšnimi pomisleki so se v preteklosti srečevali uporabniki na ona-on.com in kakšne rešitve so na voljo. Spodaj so po vrsti zapisani največji ...
    • Skupnostne smernice ona-on.com

      Pozdravljamo te na ona-on! Ona-on.com je prostor, kjer cveti ljubezen. Pri nas se srečuje na tisoče ljudi iz vseh vetrov. Vsi od njih iščejo partnerje, simpatije, zmenke. Vsi se hočejo pogovarjati in najti skupne interese. Včasih iskrica preskoči, ...
    • Vrste članarin in načini plačila članarine na ona-on.com

      Član lahko postaneš za različna časovna obdobja med 1 in 12 meseci ali pa neomejeno. Ne glede na to, katero članarino izbereš, plačati jo moraš vnaprej. Podatki o statusu članstva so vidni na vseh straneh ona-on.com. Načini plačila članarine na ...
    • Varni pri iskanju ljubezni na spletu - praktični napotki

      Na ona-on.com se sicer na različne načine trudimo, da bi bilo takšnih primerov čim manj, vendar previdnost nikoli ni odveč. Računalniški algoritem za odkrivanje tovrstnih prevar žal ne obstaja. Kako prepoznati sumljivega uporabnika/prevaranta? Profil ...